Over mijzelf

Mijn naam is Maurice Bosters. Toen ik in 1984 met de opleiding Pedicure startte, voelde ik mij al snel als een vis in het water. In 1986 behaalde ik mijn basis diploma en startte enthousiast mijn eigen praktijk.

Ik wilde vanaf de start alles over voeten weten en volgde daardoor alle denkbare workshops en cursussen. Ook ben ik 10 jaar actief geweest als bestuurslid van de landelijke organisatie voetverzorging.

Ik merkte in dit beroep dat het van groot belang is om ervaringen uit de praktijk uit te wisselen met collega's en zo van elkaar te leren.

Daarnaast vind ik het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van wat andere disciplines op voetgebied kunnen betekenen in het belang van de client, denkt u hierbij aan podotherapie, orthopedische schoenmakers, orthopeden, dermatologie.

Ik werk samen met een aantal podotherapeuten in de omgeving. Mijn doel was en is nog steeds om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bij hun voetproblemen. Dit heeft geresulteerd in een zeer tevreden en hechte klantenkring. Er komen nu, na 25 jaar, nog steeds klanten van het eerste uur.

diplomas