Waarom kiest u voor voetverzorging?

Er zijn wel honderd redenen om aandacht te besteden aan uw voeten. De belangrijkste is misschien dat u uw gezondheid serieus neemt. Ook uw voeten, de steun en toeverlaat van uw bewegingsapparaat, horen daarbij.

Wat is uw reden om te kiezen voor voetverzorging?

U hebt een staand beroep. Of u bent een wandelaar of sporter. Dan weet u dat een goede conditie ook een kwestie is van voeten die in vorm zijn. Of u wilt uw voeten niet verbergen, maar ze juist laten zien. In een open schoen, een slipper, in het zwembad, op het strand. Of u kiest om medische redenen voor voetverzorging omdat uw voeten door reuma of diabetes extra kwetsbaar zijn.

Misschien heeft u klachten aan uw voeten?

Om nog maar te zwijgen over de vrouwen en mannen die hun voeten graag een behandeling gunnen om weer op wolken te lopen. Een heerlijk gevoel.

Wat de reden ook is, uw voeten zijn in goede handen bij de pedicure. Ik ben aangesloten bij ProVoet en sta garant voor een professionele behandeling en verzorging van uw voeten. Bovendien ben ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van ProCert, wat betekent ,dat bij diabetes of reuma, de voetbehandeling geheel of gedeeltelijk vergoed wordt door uw zorgverzekeraar.